Takkebakstkurs på Bjørnøya

Har du lyst til å lære å bake lefser og flatbrød og være med på å ta vare på gamle baketradisjoner?

Avtal med vennegjengen, naboene, familien, kollegaer eller meld deg på med hele deg og bli kjent med nye venner. Det blir garantert en dag med både latter, samarbeid, naturopplevelser og nye erfaringer.

Kurset arrangeres etter prinsippet; møt opp i Sandvika med redningsvest og godt humør, så ordner vi resten.

Vi baker i det nye bakstehuset, tar oss en liten matbit i bryggerhuset og smaker på det vi har bakt. Har du lyst så deler jeg gjerne av gårdens 600 år gamle historie.

Det er plass til 6 kursdeltakere.

Det pleier å være mye latter og hyggelig prat rundt bakstebordet.

Ønsker du et skreddersydd kurs/lukket kurs - ta kontakt og avtal dato, innhold og pris. Jeg prøver å tilpasse kurs etter ditt ønske. Håper å se deg.

For påmelding/mer informasjon:

Ring/sms til  99 64 47 03 eller e-post til ansaga27@gmail.com.

 

Dagskurs:

Vi møtes i Sandvika kl. 10.00, I løpet av kurset lærer dere om utstyr, ulike typer kjevler, hvordan steke inn takker, kjevleteknikk og ellers litt tips og råd om hvordan lykkes med takkebakst. Vi baker både lefser og flatbrød som dere får med dere hjem.

Ta gjerne med egne rute-eller rillekjevle, forkle og innesko. Vi avslutter kurset ca. kl. 16.30.

Pris pr person er kr. 1000,-

Antall deltakere pr kurs: maks 6-7

 

Kveldskurs:

Vi møtes i Sandvika kl. 17.00 og avslutter ca. kl. 21.00. Opplegg som dagskurs, men vi baker kun lefser (alternativt flatbrød)

Pris pr. person er kr. 750,- 

Antall deltakere pr kurs: Maks 7

 

Helgekurs:

Det er flere alternativer for helgekurs. Det er blant annet mulighet for å starte fredag ca. kl. 17 med hjemreise lørdag ca kl. 14. Alternativt lørdag formidag til søndag midt på dagen. Ønskes andre tidspunkt så avtales det.

I løpet av kurset lærer dere om utstyr, ulike typer kjevler, hvordan steke inn takker, kjevleteknikk og ellers litt tips og råd om hvordan lykkes med takkebakst.

Vi baker ulike typer flatbrød og lefser. Ta gjerne med egne rute-eller rillekjevle, forkle og innesko, samt redningsvest.

På kvelden blir det mulighet til ulike aktiviteter tilpasset årstidene; turer på øya, bading i Farris, hyggelig samvær på gården,osv. Det blir overnatting i bryggerhuset og vi koser oss med frokost før vi baker lefser. Overnatting i dobbeltrom.

Pris pr.person fra kr. 1800,- Dette inkluderer kurs, råvarer, overnatting. Mat tas med av kursdeltakerne

Antall deltakere pr. kurs: maks 6