Velkommen til overnatting med historisk sus

Vi kan ikke tilby TV, trådløst nettverk og boblebad, men koselig utedo med utsikt, vaskevannsfat, gamle skuvsenger, interiør fra tidlig 1900-tall, håndlagede såper, tid, ro og rom.

Bryggerhuset ble pusset opp i 2017. Vi har forsøkt å bevare huset slik det var da det ble bygget i 1907 og farger, skap, tømmervegger, den gamle trappa og møbler er tatt vare på og gir bryggerhuset en spesiell varme og sjel. 

I dette bryggerhuset bodde en familie på 11 med stort og smått. Det er lett å forestille seg at det ble noe trangt om plassen da hele familien samlet seg rundt bordet i kjøkkenet eller skulle legge seg om kvelden. Vi tenker at 6 personer er mer passe :)

Det er toalett, dusj, oppvaskmaskin og vaskemaskin tilgjengelig.

På øya er det fine turmuligheter og badeplasser. Det er båt som kan disponeres for en tur på Farris. Grilling, fisking, saueslipp, plukke sopp og kos med sauene er også hyggelige aktiviteter. Har du lyst til å prøve å bake flatbrød eller være prøvesmaker på lefse eller svele, er du hjertelig velkommen.

Liker du de hjemmelagede såpene, sjampoen, balsamen eller oppvaskmiddelet vi har så er det mulig å kjøpe med seg dette hjem. Du kan også få kjøpt lefser og flatbrød.

Pris for overnatting avtales. Priser varierer ut fra periode, varighet, antall og innhold i oppholdet.