Arrangementer

Planlegger du sommeravslutning med jobben, laget, vennegjengen eller skal du planlegge feiring av bursdag eller en annen begivenhet?
Hva med å ta båtturen over Farris, rusle opp til gårdstunet og nyte utsikten, stedet og skape gode opplevelse sammen med gode venner? Kanskje låven på Bjørnøya kan være stedet du leter etter for å skape den perfekte rammen?
Låven på Bjørnø Gård er bygget i 1893 og har nå fått en etterlengtet oppgradering. Vi har gjort trevet på låven om til lokaler du kan leie.
Lokalet har et rustikt preg der målet har vært å bevare driftsbygningen mest mulig autentisk. Her er både det gamle reisverket, kledning og takbord tatt vare på og byr på en koselig, bonderomantisk opplevelse.
I perioden juni (neste år fra mai) til sensommer skal vi pynte og klargjøre låven, dekke runde bord med hvite duker og gamle serviser, vaser med markblomster og mat skal serveres i gamle trau og boller.
Vi samarbeider med slakter Abrahamsen, Vestfolds eneste i sitt slag, og kan varmt anbefale deres spekemat med tilbehør. Har du lyst på hjemmebakte flatbrød fra gården og Kjose-Lefse til kaffen, kan dette også ordnes.
Du kan velge om du kun leier låven eller om du også trenger bakstehuset til forberedelser av maten samt at det selvsagt også er mulig å leie bryggerhuset dersom du ønsker å overnatte.
Lokalet passer perfekt for 20-30- 40 personer.
Ta kontakt med Anita på telefon/sms 99 64 47 03, så finner vi en løsning som passer for deg. Velkommen.